top of page

Interieurstyling 

Als interieurstylist ontwerp ik persoonlijke interieurs. Een ontwerp waarin de karakters van de bewoners zichtbaar zijn. Ik werk bij elk ontwerp samen met de bewoners, om hun persoonlijke smaak en woonwensen in het eindresultaat zichtbaar te maken. Er wordt rekening gehouden met het praktische aspect, maar ook met de juiste balans tussen comfort, stijl en sfeer. Een interieur op maat!

Een huis een echt huis laten zijn...dat klinkt vanzelfsprekend, maar dit is niet altijd het geval. Je huis zou een plek moeten zijn, waar je je fijn voelt, die uniek is en bij je past, helemaal in jouw smaak en sfeer. Toch is het vaak lastig om dingen die je mooi vindt te vertalen naar je eigen interieur. Het is nog niet "af" of er mist sfeer, of je hebt een nieuwe woning, maar weet niet hoe je deze handig en sfeervol in moet delen.

Bij het ontwerpen van een interieur luister ik eerst goed naar je woonwensen. Ik bekijk de indeling van de ruimte(en), het kleurgebruik, de verlichting, de accessoires en meubels. Hoe komen de bestaande en/of nieuwe meubels het best tot zijn recht in de ruimte? welke indeling past bij het huis? ik help bij het visualiseren. Hierbij verlies ik ook het beschikbare budget en de functionaliteit niet uit het oog.

Ik werk samen met een team van vakmensen zoals interieurbouwers, schilders en stucadoors. Samen komen we tot een interieur dat past. Tevens ben ik officieel dealer van het prachtige verfmerk Painting the past.

bottom of page