top of page

Project

Voor dit huis hebben we geprobeerd om de oude elementen te laten bepalen en rust en warmte te creëren. We hebben maatwerk toegepast omdat we creatief om moesten gaan met de ruimte. De wens was een grote eettafel en bank waar iedereen zich welkom voelt en een plekje krijgt. Het is een heerlijk huis geworden passend bij deze grote familie!

Project

Voor dit jonge gezin mochten wij een totaalconcept uitvoeren van hun nieuwbouwhuis. De bewoners hebben ons volledig vertrouwd in de uitvoering ervan en het geheel door ons laten uitvoeren. Tijdloze meubels met een Nordic uitstraling. Veel maatwerk meubels en kasten hebben we voor hun ontworpen. Dit zorgt voor rust en eenheid in het gehele huis.

Project

Eenheid, rust en balans. Rust hoeft natuurlijk helemaal niet saai te zijn. Dit fijne sfeertje creerde ik met dit mooie behang als uitgangspunt. De rest van de kamer kreeg een natuurlijke basis met rotan, sisal en een stoere zwarte touch. Passend bij dit creatieve, lieve en stoere meisje!

Project

Deze slaapkamer in dit statige herenhuis kreeg een totale make-over. Begonnen bij de basis, de kledingkasten werden door ons ontworpen en op maat gemaakt naar de wensen van de bewoners. Er werden nieuwe kozijnen en deuren geplaatst. De sfeer werd hotel chique. Het gevoel van een luxe hotelkamer. Het mooie vloerkleed en de rijke gordijnen benadrukken de luxe.

Project

Dit mooie jaren dertig huis staat in Leiden, de eigenaren hebben het prachtig verbouwd. De basis was al aanwezig, zij hebben mijn hulp ingeschakeld om het wat meer warmte en persoonlijkheid te geven. Die heb ik aangebracht met een mooie kalkverf en groen in huis. En om persoonlijke elementen toe te voegen zodat het echt hun huis is geworden!

bottom of page