top of page
9422f789b792827d8eea64bad68e2a72.jpg

Studio Esther Bosch is ontstaan uit passie, en gestart door interieurontwerper Esther. Haar persoonlijkheid en visie op wonen zie je direct terug in haar ontwerpen. Eigentijds en tijdloos waarbij je de persoonlijkheid van de bewoners terug ziet. Haar inspiratie vindt ze in haar dagelijks leven, reizen en de natuur dit geeft haar rust en energie.

Ruud & Anouk

We hebben Esther gevraagd ons te helpen bij het stylen en inrichten van onze woonkamer. We hebben een oud monumentaal huis uit 1750 met klokgeveltje. We hadden een inrichting met allerlei kleuren en qua stijl was het in de loop der tijd geen eenheid meer. Esther hielp ons met het samenstellen van een kleurenplan en interieurontwerp waarbij we maatwerk hebben toegepast. De samenwerking was ontzettend prettig en Esther is bij het hele proces enorm betrokken geweest. Van de schetsen en keuze van kleuren en materialen tot de uiteindelijke afwerking met accessoires, aflevering van de meubels en foto's van het eindresultaat. Het huis heeft nu een fijne rustige ambiance waar kleuren en materialen in balans zijn. Een thuis gevoel waar we heel blij mee zijn! Top gedaan.

Jasper & Leonie

Wij hebben samen met Esther onze benedenverdieping verbouwd en volledig ingericht. Bij haar ontwerp heeft ze heel goed geluisterd naar onze wensen en smaak. Ze werkt met een vast team van professionals. Wat wij heel fijn vonden was dat zij de totale verbouwing coördineerde, dat heeft ons heel veel zorgen en tijd gescheeld. We zijn heel tevreden met het eindresultaat en genieten nog elke dag van ons prachtige huis. Wij kunnen het iedereen aanraden om Esther in te schakelen bij een (grote) verbouwing.

Tineke

Esther was mijn steun en toeverlaat bij het coordineren en begeleiden van mijn verbouwing. Altijd aanwezig als ik zelf moest werken en supersnel met reageren als er weer wat geregeld moest worden. Daarnaast heeft ze mij heel goed geholpen met interieuradvies, waarbij ze altijd afstemt op jouw wensen en smaak. Zelfs als ikzelf twijfelde over bepaalde keuzes bleek Esther achteraf gelijk te hebben. Mijn huis heeft een totale metamorfose ondergaan en is dankzij haar een nieuw thuis voor mij geworden.
bottom of page